RSS

Нови музикални БГ клипове

Андрей Хадживасилев и Милена СлавоваМина доста време от последния ми пост, но причината е уважителна. Не съм почивал и мързелувал, а точно обратното – работният процес не е спирал. Случиха се купища интересни неща, за които ще ви разказвам в идните дни, но най-важният ми и интересен проект е новото музикално видео на българската роклегенда Милена Славова. Песента е „Куклата Мици“, а видеото ще е нещо много интересно и нестандартно не само за родната сцена, но и за световната. С колегите от Revive Vision даваме всичко от себе си да сме готови с клипа преди юбилейния концерт на Милена – 25 години на сцена (28 ноември 2009г.). Повече снимки от мейкинга в галерията на личния ми сайт.

Иначе в изминалата седмица се появиха няколко нови родни клипа. Някои от тях може би сте гледали. Аз ви препоръчам горещо два от тях не само като интересно и свежо видео, но и като песен. Това са Tri O Five – Back To U (под режисурата на моя приятел Александър Моллов) и Миро – Убиваме С Любов (режисирано от Силвестър Лолов).

Хора, подкрепяйте българската музика!

Tags: , , , , , ,

вторник, ноември 17th, 2009 at 1:36 • бг, видео, музика, професионалниRSS 2.0 feed • leave a response or trackback

One Response to “Нови музикални БГ клипове”

  1. smiling каза:

    мн яка снимка! сигурно и клипът ще е як!

Leave a Reply

Важно! За да докажете, че сте човек, а не спам-бот, моля пресметнете преди да пуснете коментар. Отговора напишете с цифра:

Колко е 8 + 10 ?
Please leave these two fields as-is:

eXTReMe Tracker