RSS

Куклата Мици идва!

Куклата МициВ момента трябва да съм грохнал от умора след тежък тридневен монтаж по най-новото музикално видео на Милена Славова – „Куклата Мици“, но все още имам сили за един пост. Тайната се крие може би в крайният резултат от работата по клипа. Видеото се получи толкова маняшко и лудо, че ме изпълва с адреналин след всяко гледане. Отново надминахме себе си, за което благодаря на екипа си и по-конкретно на художника Евгени Вацов и фотографа Марин Кафеджийски, които работиха по проекта.

Както обещахме на Милена и продуцентите от „Toxity Records“ видеото е готово преди юбилейния концерт на Милена – „25 години на сцена“, който ще се състои на 28 ноември (събота) от 19ч. в зала „Универсиада“. Клипът ще бъде пуснат за първи път именно там. Мейкинг може да гледате ТУК

Tags: , ,

събота, ноември 28th, 2009 at 3:35 • бг, видео, музика, професионалниRSS 2.0 feed • leave a response or trackback

5 коментара to “Куклата Мици идва!”

 1. smiling каза:

  чакамеее клипаааа

 2. Natalia каза:

  Еми ше почакаме, па да видим.
  Ааа, и се пише маниашко ;).

 3. admin каза:

  ех Наталке, ти все се мъчиш да ме поправиш, но пак не е на място 🙂 Думата се е утвърдила отдавна и по двата начина, идвайки от мания!

 4. Dilyana каза:

  Първи отзив след концерта!
  Видеото се е получило наистина СУПЕР!
  Поздравления и успех!

 5. Milena Atanasova каза:

  Уникален клип и песен, Мици толкова прилича на чалга певачка или на някоя от празноглавите им почитателки, че направо ахнах! Милена я обичам с цялото си сърце и се радвам много, че продължава да твори!

Leave a Reply

Важно! За да докажете, че сте човек, а не спам-бот, моля пресметнете преди да пуснете коментар. Отговора напишете с цифра:

Колко е 15 + 5 ?
Please leave these two fields as-is:

eXTReMe Tracker