RSS

Let’s go boys, let’s go girls, let’s go new video

След усилана работа на филмовото ни студио Revive Vision и след грандиозна промоция в клуб Viper Rooms, вече е публичен факт музикалният видеоклип „Let’s go“ на момичетата от Cacao feat. R&E a.k.a Румънеца и Енчев!

Гостите бяха посрещнати с шампанско, захарен памук и фонтан от течен шоколад. Промоцията на видеото беше много свежа и добре организирана, за което поздравявам специално Румяна Танчева (Head of PR Department – Select Music Media), както и Продуцентите a.k.a Румънеца и Енчев 🙂 Благодарности и на Борис Славков за безупречната картина, един режисьор е нищо без добър оператор! Въобще всички работиха по проекта с голямо желание и професионализъм. Това проличава и от крайният продукт, който може да гледате ТУК.

Cacao, Румънеца и Енчев и Андрей ХадживасилевСнимки може да намерите в галерията на сайта, но все пак ето една на моя милост режисьора и изпълнителите. Успех на видеото и на песента, ще ви държа в течение за постиженията.

Tags: , , , , , ,

събота, октомври 10th, 2009 at 1:44 • бг, видео, музика, професионалниRSS 2.0 feed Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

eXTReMe Tracker