RSS

Предстоящи хитови заглавия: Здрач 3, Хари Потър 7 и нов БГ филм Love.net

Няма начин да не сте чували за хитовата поредица „Здрач“ (Twilight) от Стефани Майър. Любовната история мужду вампири, хора и върколаци набра огромна популярност в цял свят, а тази година третият филм „Затъмнение“ ще се конкурира пряко с първата половина от последната част на магьосническата сага – „Хари Потър и Даровете на смъртта“. Първите два филма по „Здрач“ определено не ми харесаха, въпреки че съм фен на романите. Бяха тромави и скучни почти едно към едно с книгите, което не винаги е добре за един филм, защото литературата и киното са две различни изкуства. За щастие „Здрач 3 – Затъмнение“ беше много динамичен, изпълнен освен с любов и с екшън. Не липсваха и по-смели нововъведения от към сценария, което определено е помогнало за ритъма и разказа във филма. Трейлър може да гледате ТУК.

Другият хитов фантастичен филм за тази година е първа част на „Хари Потър и Даровете на смъртта“. Хората, които ме познават определено знаят, че съм по-пристрастен към поредицата на Дж. К. Роулинг. Може би, защото самата история е по-епична и магическа. Последният филм 6 за Потър беше също леко прекалено любовен и бавен, но за финал филм 7-1 и 7-2 очакванията са ми определено много големи, съдейки по трейлъра, който може да гледате ТУК.

И на края, но не на последно място не мога да не отбележа за идващия нов български филм „Love.net“. Основната сюжетна линия във филма на режисьора Илиян Джевелеков се върти около интернет и сайтовете за запознанства. Очакваме лентата в началото на 2011г., а вече може да видим първите кадри в тийзър трейлъра ТУК.

Tags: , , , , , , , , , , ,

събота, юли 3rd, 2010 at 14:38 • бг, свят, филмиRSS 2.0 feed • leave a response or trackback

3 коментара to “Предстоящи хитови заглавия: Здрач 3, Хари Потър 7 и нов БГ филм Love.net”

  1. AHuT0 каза:

    по едно време се беше зашумяло за някакъв нов телевизионен сериал „High“ ….с ексклузивното участие на „звездата“ Даниела Арнаут и студенти от НБУ….понеже знам, че си върл фен на въпросният…аз пък върл такъв на „звездички“….та нека да не изглежда като наливане на масло в огъня…просто питам , като човек евентуално имащ известна представа какво се случва в света на киното…..и в частност на българското такова….ще го видим ли аджеба този проект или ще си е просто поредното запълване на страници с псевдо информации…

  2. Андрей каза:

    Даже не съм чувал за проект с такова заглавие.

  3. Много интересно – Хари Потър ще бъде разделен на две части… А до twilight – много хубав филм, но първата част беше най-добра…

Leave a Reply

Важно! За да докажете, че сте човек, а не спам-бот, моля пресметнете преди да пуснете коментар. Отговора напишете с цифра:

Колко е 13 + 12 ?
Please leave these two fields as-is:

eXTReMe Tracker