RSS

Ако си секси мацка е по-лесно!

Каролайн е обикновено момиче, но е на ясно, че с по-атрактивна и секси визия се успява по-лесно в живота. Предполагам тук веднага ще срещнем много противници на тази теза, но англичанката е решила да я потвърди с видеоексперимент. Нека видим с какъв успех Каролайн ще получи безплатнен превоз, ядене или пиене. Наблядавайте разликата в поведението й (вербално и невербално)… дали резултатът се крие само във външният вид или благодарение на него е по-самоуверена и успешна като личност?

Най-вероятно и двете, а алтернативното заглавие на този пост спокойно може да бъде и: „Колко лесни сме ние мъжете“! Гледайте видеото ТУК

Tags: , , , , ,

вторник, май 24th, 2011 at 21:12 • видео, интернет, разни, святRSS 2.0 feed • leave a response or trackback

10 коментара to “Ако си секси мацка е по-лесно!”

 1. mi3 каза:

  „дали резултатът се крие само във външният вид или благодарение на него е по-самоуверена и успешна като личност?“ Щом е „благадорание на него“ значи „резултатът се крие само във външният вид“ в крайна сметка.

 2. Андрей каза:

  Като цяло да, но има и секси мацки кухи лейки, които не може да го използват ефективно и реално си остават само с външния вид независимо напудрени или не.

  Но до голяма степен решаващ е мъжкият фактор в крайна сметка 🙂

 3. petya каза:

  това е супер интересно!!! съгласна съм, че експериментът не е съвсем довършен… трябва ни група… мацки, които са по-нагласени, но им липсва присъствие… или такива, които са без грим и прически, но имат хубаво присъствие. от това, което виждам, мацката от филмчето се държи по един и същи начин със и без грим. хммм.

 4. petya каза:

  ха! и разбира се… важно е да се попитаме… по-лесно ли им е… в какво? ако целта на задачата е примерно да се кандидатства за някакво работно място… може би резултатите ще са обратни.

 5. Emil A. Georgiev каза:

  Здравей Андрей,

  с ръка на сърце – кой мъж не би джентълменствал на готина мацка -?

  Поздрави,
  Емил

 6. Йоана каза:

  Предполагам, че от една страна да, но от друга едва ли – твърде много хора приемат за аксиоматична истина, че ако една жена е красива, нищо друго в нея няма значение. Ефектният външен вид в много случаи разсейва от останалото и се налага да полагаш повече усилия, за да доказваш, че изобщо има и нещо друго.

 7. Стефан каза:

  За да докажете, че сте човек, а не спам-бот, моля пресметнете преди да пуснете коментар. Отговора напишете с цифра: 4 + 12 ? !!!
  Написах число, защото такава цифра няма.

  По темата. Нормално е секси облекло и поведение да помага за по-лесен социален контакт, но обикновенно не е достатъчно за по-големи „успехи в живота“ от показаните.

 8. Андрей каза:

  Може би няма да е толкова успешна дори с бляскава външност ако става въпрос за нещо по-важно, но от друга страна много определящо е кой стои отсреща. В крайна сметка целта оправдава средствата 🙂

  @Йоана
  От една страна си права, но красивите мацки по-лесно получават възможност да се докажат, дори и с повече усилия. По-грозните понякога дори нямат сериозна възможност!

  @Стефан
  Извинявам се за грешката, най-често отговорът е двуцифрено число 🙂

 9. Момчил каза:

  Психолозите нарича това „Ефекта на ореола“. Именно че сме склонни да приемаме по-красивите хора за по-умни, добри , даровити и да не харесваме по-грозните. Резултатите на тестове проведени с възрастни и деца показват сходни резултати. А като добавим 2 цици за тези които ги имат и ги показват успеха е гарантиран.

 10. ici каза:

  Чакам коментара на Енея 😉

Leave a Reply

Важно! За да докажете, че сте човек, а не спам-бот, моля пресметнете преди да пуснете коментар. Отговора напишете с цифра:

Колко е 3 + 2 ?
Please leave these two fields as-is:

eXTReMe Tracker