RSS

Видео, което си струва да изгледате…

Понякога много интересни музикални клипове и други видеа просто нямат шанс да станат голям комерсиален хит, защото по една или друга причина не са стигнали до масовия зрител. Аз попадам често на такива произведения, затова реших днес да споделя две от тях.

Shukar Collective – Malademna е много атрактивно видео и като изпълнение, и като техническа реализация. Макар абсолютно всички кадри да са напълно статични, видеото определено е много динамично и въобще не доскучава. Кадрите са забавни и изпълнени с цветен колорит, а песничката определено зарибяваща с микса си между етно мотиви и съвременен drum and base. Не можах да намеря много информация за клипа, но явно е част от някой филм. Групата има и други интересни изпълнения.

Foster The People – Don’t Stop (Color On The Walls) е сравнително по-популярно парче със забавен и по-нестандартен музикален клип от повечето в мейнстрима. Хуморът винаги се харесва на хората, затова според мен трябва да се правят повече клипове с комични елементи, а не само тежкарски. И аз имам един забавен, който заснех за Калин Вельав към парчето – 7 пъти.

Tags: , , , , , , ,

събота, март 31st, 2012 at 13:54 • видео, интернет, професионални, разниRSS 2.0 feed • leave a response or trackback

6 коментара to “Видео, което си струва да изгледате…”

  1. Да, определено си заслужава да се изгледа! И ти благодаря, че си ги шернал тука!

  2. И аз съм попадала понякога на много интересни музикални клипове и други видеа които просто нямат шанс да станат голям комерсиален хит, защото по една или друга причина не са стигнали до масовия зрител. На мен лично не ми допада това че в повечето абсолютно всички кадри да са напълно статични, видеото определено е много динамично и въобще не доскучава, но тук кадрите са забавни и изпълнени с доста цветове. Заслужава си да се гледа Shukar Collective – Malademna. Добре е направен и озвучен. Поздравления за режисъора. Съгласна съм че парчето Foster The People – Don’t Stop (Color On The Walls) е доста по известно, но всичко си зависи от телевизията къде и по колко пъти се върти дадено парче и изведнъж дори и да не ни харесва то ни се набива в главата и вече ни е любимо.

  3. Честно казано Shukar Collective ме разби, меко казано. Жестоко парче! И музиката е жестока, не само клипа. За първи път виждам ромско техно/ хаус или каквото е там. И то на професионално ниво! Ще ги следя за нови изпълнения! Толкова удивена не съм била!

  4. Shukar Collective е номер едно, така не съм се смяла от години, чак децата дойдоха да видят какво става…

  5. estilno5 каза:

    Напълно съм съгласна с твърдението, че понякога много интересни музикални клипове и други видеа просто нямат шанс да станат голям комерсиален хит, защото по една или друга причина не са стигнали до масовия зрител.Можем да дадем много примери с българските изпълнители на поп.Имат страхотни песни, които за жалост никъде не ги пускат.Но това, което сега гледах Foster The People – Don’t Stop (Color On The Walls) който е сравнително по-популярно парче със забавен и по-нестандартен музикален клип от повечето в мейнстрима както казваш, страшно много ми хареса и до сега не го бях срещала.Статията е много хубава, надявам се да продължаваш да ни радваш.

  6. Андрей каза:

    Радвам се, че помагам с интересна информация! Ама интересни имена имате всички… 2в1 хем изразяваш мнение, хем реклама на бизнеса, до къде стигнахме 😀

Leave a Reply

Важно! За да докажете, че сте човек, а не спам-бот, моля пресметнете преди да пуснете коментар. Отговора напишете с цифра:

Колко е 13 + 11 ?
Please leave these two fields as-is:

eXTReMe Tracker