RSS

Любовта е навсякъде, виждате ли сърца?

В последно време хората са леко депресирани в забързаното си ежедневие и не им остава време да погледнат и от позитивната страна. За мое щастие познавам Жюстин, която винаги е усмихната и позитивна! С нея сме правили заедно филми, клипове, сайтове и какво ли още не. И днес искам да ви обърна внимание към едно от многото й хобита, с покана да се присъедините!

Love is all around e инициатива за за наблюдателни фотографи (професионалисти или любители с мобилния в ръка), които виждат любовта и сърцата навсякъде около тях под всякаква форма. За повече усмивки и по-голямо дълголетие едно позитивно ново място в Мрежата. Помогнете на Жюстин да събере 100 000 снимки със сърца под всякаква форма до 1-ви септември 2012!  http://love-is-all-around.com/

Tags: , , , , ,

вторник, май 22nd, 2012 at 12:38 • бг, интернет, разниRSS 2.0 feed • leave a response or trackback

2 коментара to “Любовта е навсякъде, виждате ли сърца?”

  1. Напоследък наистина съм започнала да виждам сърца на всякъде.Инициатива за наблюдателни фотографи е много добра, поздравления.

  2. Андрей каза:

    Ще чакаме да се включите 🙂

Leave a Reply

Важно! За да докажете, че сте човек, а не спам-бот, моля пресметнете преди да пуснете коментар. Отговора напишете с цифра:

Колко е 2 + 11 ?
Please leave these two fields as-is:

eXTReMe Tracker