RSS

Профил на идеалната жена

Напоследък се замислям каква трябва да е идеалната жена. Противно на общото мнение не всеки режисьор непременно се захласва по актриси, манекенки, модели и танцьорки. Като се замисля обаче една красива монтажистка или дама-оператор няма да е никак зле, но определено професията не е водеща за любовта в нашия бранш!

Аз лично имам няколко основни предпочитания за срещоположния пол:

Жената трябва да работи! Няма значение какво точно, нито дали работата й на този етап я прави финансово независима. Важното е да има професионални амбиции, за да може да цени освен своите лични и служебни ангажименти, така и отговорностите и времето на другите. Не може по цял ден в мола и по кафета!

Би било добре да може да готви. Не е задължително да прави засукани манджи и специалитети, но поне нещо което е вкусно и годно за ядене. Никой не се е родил научен, ако не може да готви то трябва да има желание да пробва и да се учи. В общи линии повечето съвременни мъже готвят и то много на ниво, но това може би е еволюция в следствие, че все по-малко жени не го правят. Няма да се даваме на фаст-фуда я!

Външният вид не е всичко. Разбира се всяка дама трябва да се грижи за себе си, да изглежда привлекателно и да се чувства добре в кожата си. Но постоянното контене, диети, процедури и прочие определено изнервят повечето мъже. Нито перфектната фигура, нито безупречно белите зъби и сочен изкуствен бюст ще задържат един мъж в дългосрочна и сериозна връзка.

Изброих само 3 основни неща и вече се чудя, дали идеалната жена не стана прекалено идеална? 🙂 Кой знае може и да има такава (поне с част от тези качества) ако някой знае за съществуването й да даде знак. А ако случайно тя самата чете този пост – да пише и да се чувства поканена на вечеря! А какви ли биха били 3-те й изисквания към мъжкия пол… ?

Tags: , , , , , ,

сряда, юни 27th, 2012 at 14:48 • бг, лични, разниRSS 2.0 feed • leave a response or trackback

5 коментара to “Профил на идеалната жена”

 1. Lorain каза:

  Много интересно, ти ли ще сготвиш или аз? 🙂

 2. Андрей каза:

  Най-вероятно аз, тъй като от мен идва поканата… може и общо, както се разберем! 🙂

 3. Lorain каза:

  Общо звучи повече от идеално! Малко ми е неудобно да ползваме блога ти за личен чат… 🙂

 4. Андрей каза:

  Намери начин за личен значи, няма да ти е никак трудно… огледай се просто!

 5. иделаната жена/мъж аз най-вече го свързвам с човека, който те прави щастлив, който може да те усмихне, е до теб да ти помогне когато ти е трудно и да сподели радостта; както на мъжете не им харесва висенето на жените по моловете и козметичните центрове, (аз съм жена но и на мен това въобще не ми харесва) така на жените не им харесва висенето денонощно на комп.игри, мачове всеки ден (даже и по-няколко на ден) – стигам до извода, че можеби затова се събират такъв мъж с такава жена (за всеки да си върши каквото си иска и да не си пречат) – както и да е според мен е важно допълването и вършене на нещата заедно (ако сготвите манджичката заедно с любимия мисля, че така винаги ще стане по-вкусна). за съжаление на балканите жените са предимно тип „чалга“, а мъжете „Хомо Балканикус“ (чети статията на Deutsche Welle за това)

Leave a Reply

Важно! За да докажете, че сте човек, а не спам-бот, моля пресметнете преди да пуснете коментар. Отговора напишете с цифра:

Колко е 13 + 8 ?
Please leave these two fields as-is:

eXTReMe Tracker