RSS

Станете звезда: кастинг за астьори и статисти

castting masting directorВ желанието си да предлагаме най-високо ниво видео продукция на своите клиенти с колегите от филмово студио „Revive Vision“ стартираме собствен Casting. На първо време кастинг системата ще обслужва само наши и партньорски проекти (реклами, филми и клипове), но за вбъдеще имаме желание да бъде достъпна и за други филмови компании.

Ако сте професионален актьор или статист (независимо с опит или без в киното и телевизията) може да се регистрирате на адрес – http://casting.revivevision.com/ и да имате възможността да участвате срещу заплащане в наши продукции без посредници и комисионни.

Що е то СТАТИСТ?

Статист може да бъде всеки, независимо от външния си вид, пол, възраст и професия. Статистите са хората на заден план в по-общите и мащабни кадри във видеото. Например минувачите по площад или хората на съседните маси в ресторанта около главните актьори. Понякога статистите имат и „малки роли“ с реплики. Например сервитьор, който поднася ястието на главните персонажи и тогава тяхната длъжност е Специален статист, което се заплаща и повече. Хонорарът на статистите варира между 30 и 200 лв. за ден, според вида продукция, нейната сложност и продължителност. Ако имате желание да се пробвате може да се регистрирате на адрес – http://casting.revivevision.com/

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

петък, май 30th, 2014 at 13:51 • бг, видео, професионални, филмиRSS 2.0 feed • leave a response or trackback

8 коментара to “Станете звезда: кастинг за астьори и статисти”

 1. Много готин блог. Дано сте успели да съберете хора за продукцийте ви !!!

 2. Андрей каза:

  имаме непрекъснато продукции, стараем се. Благодаря!

 3. Росен каза:

  2015 и занапред ще правите ли проекти,филми

 4. Antoaneta каза:

  Здрасти. Искам. Да се запиша за кастинги

 5. veselin каза:

  много сте добри

 6. Иво Ненчеф каза:

  Здравейте.
  Много и хубави неща се чуват от хора за вас.
  Регистрирах се и се надявам да можем да си бъдем полезни взаимно и както аз ще се радвам да изпълнявам дадена(длъжност в дадена продукция) така и вие да сте доволни.
  Желая успех след успех и дано скоро сработим заедно.

  Поздрави!

 7. Катя каза:

  Здравейте!
  Дъщеря ми е на 15г. и иска се яви на кастивг, какво трябва да направим

 8. Андрей каза:

  Нека се регистрира на посочения линк. Ако имаме подходяща роля за нея ще я викнем с удоволствие. Ако има желание да се занимава професионално с актьорско майсторство може да я запишете в някоя от школите.

Leave a Reply

Важно! За да докажете, че сте човек, а не спам-бот, моля пресметнете преди да пуснете коментар. Отговора напишете с цифра:

Колко е 14 + 2 ?
Please leave these two fields as-is:

eXTReMe Tracker