RSS

Две дългоочаквани премиери

Милена Славова от клипа - Куклата МициДнес се състояха две дългоочаквани за мен премиери. Първата беше на роклегендата Милена Славова, която беше също и моя премиера. Макар, че новото видео на Милена беше показано ексклузивно по време на концерта й – „25 години на сцена“, то от днес официално „Куклата Мици“ се върти из ТВ ефира и интернет. В далечната 1991г. превъртайки албума „Ха-Ха“ на аудиокасета, не съм предполагал и мечтал дори, че ще режисирам видео за Милена. Както писах на няколко пъти проектът стана много интересен и нестандартен. Видеото е последен писък на модата в музикалните клипове: комбинация от класическа анимация, колаж, снимки и видео на зелен екран и всичко това в 3D среда! Ами стига толкова приказки, видеото може да гледате ТУК. Ще се радвам и на отзиви в коментарите на блога ми!

АВАТАР, реж. Джеймс КамерънДругата премиера, която всъщност беше специална-пред-предпремиера на новият филм на Джеймс Камерън – „Аватар“. Няма спор, че от режисьора на „Титаник“ може да очакваме нищо друго освен нов тотален хит. „Аватар“ е доста скъп 3D филм и за мое щастие 300-те милиона долара не са били само за хонорари. Всичко е измислено и направено с много мерак и фантазия. Освен епични битки ви очакват много трогателни моменти и едно сериозно ЕКО послание. Не е зле отново да се замислим какви варвари сме човеците и как унищожаваме природата и всичко живо от алчност. Няма да пиша повече, за да не пусна някой спойлер без да искам и да ви разваля невероятното преживяване. Препоръчвам горещо „Аватар“ на 3D! Световната му премиера е  този петък 18.12.2009г. Трейлър може да откриете в официалния филмов сайт ТУК

Tags: , , , , ,

вторник, декември 15th, 2009 at 23:22 • бг, видео, музика, професионални, филмиRSS 2.0 feed Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

eXTReMe Tracker