RSS

2009 – равносметка

Коледните празници бяха приятни и не много студени. Българските телевизии отново се надпреварваха коя ще излъчи първа за пореден път „Всичко е любов“, „Сам вкъщи“ и още няколко коледни класики. Това са все прекрасни филми, но за жалост вече научихме наизуст както репликите, така и субтитрите им! Стискаме палци догодина да ни предложат поне „Сам вкъщи“ 3 или 4, въпреки че те не са от класата на първите части.

Макар сериозното присъствие на световната криза, за мен изминалата 2009-та година беше хубава и много успешна. Приключих специализацията си в Киноакадемията FAMU – гр. Прага, Чехия и се върнах в България. Реализирах няколко интересни проекта (музикални клипове и реклами) и в общи линии остана само да намеря любовта на живота си, но това може би предстои в 2010г.

Коледна картичка Revive VisionБих искал да благодаря на всички колеги за добре свършената работа през годината и за изключително високия професионализъм към всеки един проект, независимо от бюджета му! Благодарности и към всичките ни клиенти за гласуваното ни доверие. Желая на всички незабравима Нова 2010-та година. Дано тя бъде още по-ползотворна и успешна за съвместните ни начинания!

А ето какво споделиха някои от родните звезди за работата си с мен и екипа ми от филмово студио Revive Vision – http://www.revivevision.com/?page=14

Tags: , , ,

неделя, декември 27th, 2009 at 1:03 • лични, професионалниRSS 2.0 feed Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

eXTReMe Tracker